Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Allmänt Cornish Rexprat

stort djursjukhus i kumla

2012-01-02 11:48 #0 av: nakenkatt

jag vet ej om ni har läst att det ska bli ett stort djursjukhus här i kumla där jag bor.De tog första spadtaget förra veckan,det var en hund som fick gräva up ett hål,medan politikerna i staden var på plats.Det ska bli ett jour sjukhus som blir super modernt.med alla tänkbara resurser typ badbassänger,rehabavd,och resturang eller cafe.Det är lite kul för min man ska vara med att bygga det och han har varit på en massa byggmöten om detta,vi har ritningen här hemma på nybygget,och igår var han och körde dit de första grävmaskinerna han ska ha på plats.Det ska bli kul att följa det ligger ca 1km från vårt hus och ca 2 mil från örebro.Så vi kanske kommer att ses där ngn gång med våra katter,jag hoppas ju kunna åka dit och scanna tex.Superbr.Jag kommer berätta vidare om det,har chans nu att se hur det växer fram.

Anmäl
2012-01-02 14:58 #1 av: Trollhassel

Wow! Det låter super!

Anmäl
2012-03-20 17:22 #2 av: nakenkatt

Djursjukhuset här i kumla växer fort fram,väggarna har kommit upp och jag ser mycket fram emot invigningen av ett fint nytt och modernt djursjukhus.Det skall vara ett jour sjukhus öppet dygnet runt.En stor förmån för oss som bor här omkring,det är ca två mil från örebro.

Anmäl
2013-01-09 11:12 #3 av: nakenkatt

ja nu är vårt djursjukhus i full gång.Hade tur för min vet tjänstgör där.Igår var min man där och gjorde klart markarbeten.Han passade på att gå in och kika.Där fanns en bassäng där hundar simmade för fullt,likaså ett gå band för hundar.Det var mycket fyrbenta i väntrummet både hundar och katter.Och en välsorterad hund och kattbutik butik.Ja skulle också vilja titta in där,men man ska väl vara glad om man slipper besöka djursjukhus,men ett litet studiebesök skulle vara intressant.Känns bra att veta att det finns så nära.

Anmäl
2013-01-09 11:15 #4 av: Leffe

Här finns bilder på djursjukhuset utifrån

Anmäl
2013-01-09 22:35 #5 av: Eine

Verkar bli ett bra ställe!

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.