Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Omplacering

Mina cornishflickor behöver nytt hem

2011-12-29 17:15 #0 av: Sue-Ellen

Letar efter ett nytt hem åt mina fina flickor Sue-Ellen (född 090430) och Phoebe (född 090814).

Helt ljuvliga katter som absolut inte är några problemkatter. De har rest mycket med mig och har inga problem med nya miljöer, eller med att åka bil och de är sociala och glada även med nya människor (älskar barn). Båda två är kastrerade. 

För mig är det inget alternativ att dela på dem, utan de ska bo tillsammans. Lämnar dem självklart endast till ett hem där jag tror de får stanna livet ut . Jag tror de hade trivts bäst i ett hem där det händer en del och hade de hamnat i en barnfamilj hade deras lycka varit gjord:-)

Tror du att du kan vara rätt person? Hör av dig och berätta lite mer om dig själv. Pris diskuteras, viktigast är att de hamnar hos rätt familj. Vi finns i Malmö.

 Louise 0733-826680

Anmäl
2011-12-29 23:06 #1 av: Fimmelnilla

Skickat meddelande till dig privat här på focus.
/ Gunilla

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.