Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

29 december

2011-12-29 07:16 #0 av: Leffe

Hoppas ni sitter nu så ni inte ramlar omkull av häpnad. Tänk jag av alla människor har vaknat vid denna tidiga timme och känner mig pigg. Katterna däremot har inte alls reagerat att jag är upp. Jo Fröja för hon ville ha ny mat på direkten.

Sköt om er

Anmäl
2011-12-29 08:16 #1 av: MrsCecilia

I morse när vi klev upp hade någon (gissa vem;) tuggat sönder toalettpappret till små beståndsdelar och spritt över hela badrummet..

I dag ska jag på magnetröntgen, lite spännande det har jag aldrig varit på..

Ha en bra torsdag

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2011-12-29 08:25 #2 av: Leffe

#1 Detta med toa- och hushållspapper är gammal historia här hemma numera. Jag kommer ihåg hur man kom upp på morgonen och hela toaletten eller köket var alldeles vitt av papperstussar. Mitt i alltihopa kunde det sitta en Cornish med papper över hela sig med uttrycket "Jag har inte gjort något"

Anmäl
2011-12-29 09:27 #3 av: MonicaLagerquist

God Morgon

Mulet uta idag med.jag som skulle fotografera katter igår och det gick ju inte als eftersom att det var för mörkt.Hade hoppats på sol idag men det kan ju ändra sig.

 

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-12-29 11:08 #4 av: nakenkatt

God fm.Känner mig förkyld och febrig,inte bra alls.Åker ju bort den 6 januari och då vill jag ju vara pigg och glad.men jag har ju en vecka på mig att kurera mig.Har en nattgäst i natt,mitt äldsta barnbarn Linus,han sover fortfarande har ej hört ett ljud från gästrummet.Satt förmodligen uppe vid datorn hela natten.Här blåser det fortfarande som bara den,måste ut och kolla om något är borta eller förstört.God fortsättning.

Anmäl
2011-12-29 14:51 #5 av: lockar

God eftermiddag för er som är pigga och även ni som är krassliga. Själv är jag hemma från jobbet. Har feber, världens hosta och ibland kan jag knappt prata.

Anmäl
2011-12-29 19:06 #6 av: noir

pappersproblemet har vi här hemma också! Sookie har bara hyss för sig om dagarna i protest emot dobbys semester skulle jag tro. började dagen efter han blev hämtad. Hon är helt förändrad. super myspropp som härjar som en idot med alla hyss hon kan hitta på när hon myser med mig, sambon, zaffie eller en gäst.

Idag har jag haft fika och pluggvägran. Fick ont i huvudet bara jag tänkte på mina studier att jag gav mig själv ännu en ledig dag.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.