Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Utställningar

CFA 14-15 jan.

2011-12-18 09:46 #0 av: FiffiD

Någon som ska dit?

Jag kommer troligen ställa min kastrathane, Ärenskogen's Ghost Healer, aka Frans. Letar dock boende, för jag orkar inte köra hem för natten.

Detta med anmälan då, hur har ni fyllt i? Ögonfärg? Klass Premiership antar jag då han är kastrat? Burrutorna?

Anmäl
2011-12-19 16:40 #1 av: AlexH

är han registrerad i CFA?

 

om inte så får man ställa ut katten en gång (en utställningshelg) utan registrering och då ska han gå i Novis klass.

ev titlar han tar då är inofficiella.. men kan bli officiella om du reggar honom och betalar in avgift för titlarna.

ska du fortsätta ställa ut i CFA sedan så skall katten registreras hos CFA också så får du ett registreringsbevis och då kan han ställas vidare på CFA.. (OBS du gör ingen transfer utan katten är då reggad i både CFA och i Sverak, eller WCF om man är medlem där)

Anmäl
2011-12-19 18:23 #2 av: FiffiD

Ok tack!

Novis vet jag, eftersom han inte är CFA-reggad ännu, men det finns ju novis både i championship och i premiership? Där måste jag alltså välja en av dessa rutor.

Anmäl
2011-12-20 13:13 #3 av: AlexH

är det inte bara att kryssa i det som pasar? har du en kastrat så kryssa i premiership, en fertil så kryssa i Championship.. eller har de en annan indelning kanske?

om du lägger till svenska cfa klubben på FB så brukar de vara snabba på att svara om man ställer frågor där :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.