Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

10 december

2011-12-10 09:30 #0 av: nakenkatt

god morgon på er.Idag ska vi åka till spinnhuset i Hallsberg och ge katterna lite julklappar där.det ska bli mat och leksaker,hoppas det kommer till andvändning.det är ju inte alla kissar tyvärr somhar det som våra.Hoppas ni alla får en bra helg.

Anmäl
2011-12-10 09:35 #1 av: MrsCecilia

Idag ska Robban få sin cysta bortopererad, kolla UVI, klippa klor och kolla svans.

Håll gärna lite tummar och tassar för oss idag.

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2011-12-10 09:54 #2 av: AnnicaB

Idag blir det julstädning i stallet. Väldigt trevligt när vi alla (7 hästägare till 9 hästar) samlas och fixar till lite extra. Faktum är att vi har ett extremt välskött stall i vanliga fall - men det känns alltid lite extra härligt när spindelnät i taken osv tas bort.

Hemma är det fejat och putsat så det räcker. Man skulle alltid ha hus till försäljning - jäklar vad man håller ordning och piffar :)

Anmäl
2011-12-10 10:03 #3 av: MonicaLagerquist

God  förmiddag.

Nakenkatt så snäll du är som tänker på de kater som har det lite jobbigt.

Här hemma så ska jag städa lite mot kvällningen ska vi på middag i Enköping.Ska väl försöka att se om de har någon lämplig blomma nere i byn som jag kan ha med mig.

 

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-12-10 11:34 #4 av: EvaG

Nyss uppstigen. Ska få något i mig. Se lite på Sportcentralen. Sedan är det dags att ge sig iväg till arbetet igen. Önskar er alla en trevlig dag.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2011-12-10 12:37 #5 av: Gittan

Här hemma börjar familjen återhämta sig efter feber och halsont. Alla utom jag, för nu börjar jag bli sämre eller så känner jag efter nu när de andra blir bättre.

Hoppas ni får en bra dag.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2011-12-10 12:54 #6 av: Leffe

Idag händer inte så mycket mer än att jag kommer kolla hockeyn på teven. I morgon är planen att ge mig iväg till Älvsjö och titta på, hör och häpna, hundutställning

Sköt om er

Anmäl
2011-12-10 13:40 #7 av: nakenkatt

#6 va kul leffe jag skulle vilja följa med dit.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.