Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Dagens 9 december

2011-12-09 13:02 #0 av: Leffe

Legat och dragit mig i sängen tillsammans med varma, gosiga katter till 12-tiden. Ingen har ringt. Ja inget har stört. Bara legat och tagit det lungt.

Sköt om er

Anmäl
2011-12-09 15:57 #1 av: nakenkatt

Äntligen fredag!! ikväll blir det idolfinal på tv,och min man ska bjuda på janssons frestelse.Idag har jag varit modig och ringt och fått tid till tandläkaren,det finns nog ingen återvändo tyvärr,men jag får klara mig till onsdag.Här regnar det så snön försvinner nog snart.Det var slirigt att cykla till jobbet imorse.Trevlig kväll!!

Anmäl
2011-12-09 16:13 #2 av: [Wideudde]

Det låter som du haft en härlig fömiddag Leffe!

Vi har varit lediga här hemma idag, dock verkar det som att taket gått sönder då det droppar vatten från taket, får hoppas att det inte regnar något i helgen då de inte kommer åtgärda någonting först på måndag, katterna tycker dock det är väldigt spännande.

Anmäl
2011-12-09 20:51 #3 av: MrsCecilia

Stressig dag idag. På kvällen klämde Stiina tassen i dörren och Robban satte i halsen.

Känner mig orolig för i morgon då cystan på Robban ska opereras bort. Maken jobbar så jag får klara mig själv:( Håll tummar och tassar!

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2011-12-09 22:42 #4 av: lockar

Här har det blåst mycket regn och snöblandat. Hoppas att det blir bättre väder på lprdag och söndag. Behöver städa lite under helgen och sedan det roliga att tvätta kläder.

Ha en bra helg

Anmäl
2011-12-09 22:42 #5 av: lockar

Här har det blåst mycket regn och snöblandat. Hoppas att det blir bättre väder på lprdag och söndag. Behöver städa lite under helgen och sedan det roliga att tvätta kläder.

Ha en bra helg

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.