Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon 23 november

2011-11-23 06:11 #0 av: EvaG

God morgon allihopa. Jag hoppas det väntar en bra dag på er. På mej väntar sängen. Tänk det är vid dessa stunder man längtar efter en katt igen.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2011-11-23 06:33 #1 av: nakenkatt

På väg till jobbet efter långledigheten.Idag ska vi till sim hallen och träna med två handikappade flickor,vattnet är 38 grader varmt.skönt en sådan här kulen dag.det småregnar här och är kol svart ute.

Anmäl
2011-11-23 06:36 #2 av: EvaG

Måste vara ett intressant och många gånger ett givande arbete.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2011-11-23 07:28 #3 av: noir

#1låter härligt!

Själv sitter jag och äter frukost och samtidigt försöker jag hålla Dobby borta från mina skolpapper han försöker krafsa bort!

Snart ska jag ut i mörkret för att ta tåget till Västerås och skriva första provet i psykiatri.

Anmäl
2011-11-23 08:18 #4 av: Gittan

Nu har jag mer eller mindre varit medvetslös sedan i går eftermiddag efter 30 timmars arbete. Barnen var jättesnälla under kvällen och nu på morgonen. De har inte väckt mig en enda gång. Inte ens på morgonen när de skulle till skolan. Jobbet bjöd på taxi hem så jag slapp köra trafikfarligt själv. Tänk vad arbetsuppgifter förändras med dator. När detortekniken går sönder står många yngre där och kan inte ens föra in ett skrivark i den gamla hederliga skrivmaskinen. Nu ska bilen hem på något sätt också och då blir det den nya Cittran.

Hoppas ni alla får en härlig dag.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2011-11-23 08:27 #5 av: xantos

Grått i Sthlm , lite afterwork hägrar till kvällen å sova hos Mamsen så att man kan ta ett glas vin med kollegorna. Ha en bra dag alla Rexkatt älskare.

Anmäl
2011-11-23 09:07 #6 av: MonicaLagerquist

God förmiddag

Mulet regn och grått ute.Inte skoj.Vi borde få på vinter hjulen på bilen men i det här vädret så känns det ju inte så lockande.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl