Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon 21 november

2011-11-21 06:33 #0 av: Gittan

Nu sitter barnen ombord på skolbussen i mörkret och halkan. Jag ska åka in till kontoret senare och förtsätta ordna till kaoset efter att datasystemet pajade förra veckan.

Hoppas ni får en trevlig dag.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2011-11-21 06:54 #1 av: MrsCecilia

Mörkt och regn, hade gärna legat kvar i sängen nån timme till...

Ryggskott i dag med så det blir ingen ridning idag :( Ska försöka hitta nån bra kirpraktor.

Ha en bra måndag!

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2011-11-21 08:46 #2 av: [Lec72]

Godmorgon..regnet hänger i luften och det är grått och tråkigt ute.

Fortfarande något sliten efter helgen så det blir ryggläge i soffan idag,troligtvis med en bra film Skrattande

Ha det så bra alla

Anmäl
2011-11-21 08:58 #3 av: Salmissra

Precis kommit hem efter jobbnatt. Haft sovande jour men vaknade med ont i huvudet och tjock hals.. Promenaden hem blev svettig och jag blev alldeles andfådd..

Så då är man sjuk också. Inte tid med detta....

 

 

Anmäl
2011-11-21 09:54 #4 av: noir

Hela jag är seg idag. vill ingenting men har lovat min svägerska att gå på stan vid lunch och så måste jag plugga.
Bättre blir det ju inte att jag är snorigare än snorigast denna dag.
Äsch jag ska försöka ha en bra dag ändå, en kopp te eller två och en gurk smörgås och katt mys. låter som något som kan pigga upp min dag.

Anmäl
2011-11-21 10:05 #5 av: xantos

Idag tog resan till jobbet knäcken på mig. pendeltåget fick stopp i Älvsjö så det tog mig 3 timmar att komma till jobbet istället för 1,5 tim. Sveriges huvudstads infrastruktur är som ett U-lands!!   Bläää. vill inte bo i Stockholm!

Anmäl
2011-11-21 10:41 #6 av: nakenkatt

god fm.Är lite seg idag efter helgens bravader.Var ju i Järva igår,och på hem vägen var vi hos Monica i örsundsbro och vart bjudna på en härlig middag.utställningen var trevlig på alla sätt och vis,men när vi skulle åka därifrån vart jag allt annat än glad kan jag säga.Bee cat sålde ut katt tillbehör för halva priset,så jag passade på att köpa en kasse med lite smått och gott.Men när vi skulle packa ihop sakerna var kassen puts väck under buren.men nu har jag lärt mig en läxa att alltid gå ut till bilen med det jag handlat.men ledsen vart jag.

Anmäl
2011-11-21 10:46 #7 av: AlexH

EN riktig skitdag idag.. igår fick Bombadil somna in (finns egen tråd om det) och livet känns tungt och grått...

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.