Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Godmorgon 11 november

2011-11-11 06:49 #0 av: MrsCecilia

Mörkt och kallt idag, katterna låg och snarkade när klockorna ringde. Det är väldigt ovanligt.

Stressigt på jobbet, sista ansökningsdagen samtidigt som vi ska flytta till nya lokaler.

Fredag idag! Lycka! Ha en härlig fredag allihopa!

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2011-11-11 08:31 #1 av: [Lec72]

Godmorgon..vaknade kl 03 inatt och kunde sedan inte somna om Rynkar på näsan

är såå trött..att man sen ska jobba till 23:30 i kväll gör inte dagen roligare *suck* bara att bita ihop Skrattande

 

Anmäl
2011-11-11 08:55 #2 av: xantos

Fredag..lovely day. men jag kommer att vara trött ikväll efter denna hektiska vecka. Träningsverk oxå, har börjat rida igen efter 1 månads uppehåll, 2 pass denna vecka. Stumma muskler i benen å så ska jag ta ett Bodycombat lunchpass på jobbet,sen kommer jag sova sött framför TV;n  med 2 katter på magen i kväll Kyss

Anmäl
2011-11-11 11:18 #3 av: noir

Jag är otroligt trött, inte bara jag som vaktat runt 3 i natt. Fast jag vaknade av att sängen ska BRAK och jag trodde jag skulle flyga ner på golvet. Men vi låg kvar och jag var uppspelt, spänd och orolig och då går det ju inte att sova.
Men min sambo sa att madrassen nog lagt sig till rätta. jag tror dock inte på honom så han ska minsan få undersöka sängen när han kommer hem. Jag vill inte flyga ner på golvet! ;D

Anmäl
2011-11-11 11:57 #4 av: Leffe

Det blev fyra timmars sömn i natt. Övrig tid låg jag bara och vände mig hit och det. Det så pass mycket att till och med Pysen lämnade sängen och la sig någon annanstans för att sova ostört. Nu sitter jag här med ögon som känns som de var fulla med gruskorn.

Sköt om er

Anmäl
2011-11-11 12:03 #5 av: Gittan

Nu har sonen och sambon varit borta en vecka, men det känns som månader. På söndag kommer de hem igen. Nu närmast ska jag in till kontoret för att göra en massa veckoslutarbeten. Sedan är det dags att hämta dottern i skolan. Så får hon och jag sitta och ha fredagsmys ensamma. Hoppas ni får en bra dag.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2011-11-11 12:26 #6 av: Eine

God middag!Seg och skön dag.Samlar mig för Finland på söndag och leverans av katt.

Så ska jag köpa ett par snygga skor,men det finns nästan inte.Massor av fula konstiga modeller som man näst intill slår ihjäl sig av om man går i dem.Snyggaste jag hittade var ett par röda utan tå och med skithöga klackar..Inte heller så lämpligt ute på vintern i Sverige.Men 1800 spänn, och för att de ska stå i garderoben i flera månader..Som hittat ,eller hur.Obestämd

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-11-11 13:28 #7 av: MonicaLagerquist

Ont i hela kroppen idag med.Jag brukar ju ha ont i kroppen dagen efter en utställning men att ha ont hela veckan efter en utställning är inte alls kul.

Borde försöka att ta mig ut i skogen en sväng men det tar emot lite.Får väl bli en kopp the och lite värktabletter först.

Idag har jag fått besked om att blåpaddan som var på besök här för tre veckor sen har röda tuttar.Alltid något att vara glad över.

Den uppfödaren får en trevlig julklapp då dag 65 inträffar den 24/12

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.