Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Tisdag 8 november

2011-11-08 08:22 #0 av: MonicaLagerquist

Mulet och rugigt väder.

Men det blir förhoppningsvis en promenad ner till byn lite senare idag.

Har en traderaauktion som går ut idag och får jag bara in pengar på kontot så ska ju paketet iväg.

Annars är det lungt och fridfuöllt.ygste sonen är i Uppsala och LANar. 

De två svarttickade grabbarna från Colinas kull flyttade hem till min äldste son igår så nu börjar det bli lite katt tomt här hemma.

Ha en bra dag och gläds åt att en vecka av november har gått.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-11-08 08:54 #1 av: noir

just nu väntar jag på samtal från Veterinären. Behöver veta hur jag ska göra med Zaffies medicin, jag upplever att den gör henne mer sjuk pga biverkningar som kräkningar, aptitlöshet och att hon blir osocial. När hon äter sin medicin försvinner min Zaffie så som jag känner henne. pigg och glad något reserverad men smyger gärna upp i knät för lite extra mys.

Annars så kommer min svägerska snart och dricker en kopp kaffe eller två och ska hjälpa till att äta upp födelsedagstårtan från i söndags.
och efter det blir det en hel del psykiatri plugg.

Ha en bra dag allihopa!

Anmäl
2011-11-08 10:29 #2 av: AnnicaB

En underbar höstdag i Borås. Solen strålar och det är ganska kallt. Bara 1 plusgrad när jag åkte till jobbet 6:45. solen gnistar i höstlöven och det är vackert. Jag är inte förtjust i hösten egentligen, men dagar som den här är riktigt, riktigt fina.

Jobba, stall.... hört den förut? Skrattande

Anmäl
2011-11-08 11:03 #3 av: Gittan

Tänk nu har sonen och min sambo varit hemifrån sedan i lördags och jag saknar em som om det varit en lång tid som gått. Det är otroligt egentligen. Hoppas ni får en bra dag idag.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2011-11-08 11:09 #4 av: AlexH

Goddag, här varvas jobb med VAB.. sönerna byter av varandra med hög feber och ont i kroppen.. så idag fick jag joba så får jag vara hemma imorgon :P

Anmäl
2011-11-08 11:35 #5 av: MrsCecilia

Vaknade av en sur Aschberg som var svartis på sin kattkompisar. Kattluckan är för övrigt en succe, den används flitigt av alla..

I kväll är det ridning igen, idag ska det hoppas. Otäckt men spännande..

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2011-11-08 11:37 #6 av: Leffe

#4 Det är i sådana stunder man ser det positiva i att inte ha barnSkrattande. Här hemma går jag i nervös väntan på morgondagen när jag ska till sjukhuset för ultraljud av hjärtat. Nervös då jag känner mig sämre i min sjukdom. Vill inte läggas in för utprovning av ny medicin. Har ju inte tid med sådantSkrattande

Sköt om er

Anmäl
2011-11-08 12:13 #7 av: mjau74

God dag!

Solen skinner og temperaturen viser 9 grader. Skal en tur på bruktbutikker i dag å se om jeg finner noen "skatter". Er på utkikk etter fine gammle lamper denne gangen.

Ha en fin tirsdag alle sammen:)

Anmäl
2011-11-08 13:42 #8 av: nakenkatt

är de redan 7 veckor,vad tiden går.Jättefin kull.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.