Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Omplacering

Två prinsar söker nytt hem

2011-11-07 18:05 #0 av: AnnaS

På grund av ändrade bostads- och familjeförhållanden så behöver CH Wavemaker Jazzin' White Duke (vit, gulögd) och S*Jazz-Annas Michel (svartsmoke) nytt hem. De är båda kastrerade killar och finns i Karlskoga.

Duke är snart 8 år gammal fd avelshane som behöver ett nytt för evigt hem. En katt som tyr sig till en person och som pussas, spinner och kelar massor så fort han "klickar" med någon. Han är en väldigt renlig och kinkig kille när det gäller lådan, den ska vara ren och det händer lätt olyckor om den inte sköts minutiöst noga.

Michel är 4,5 år gammal och är en väldigt aktivt och lekfull kille som gärna hittar på bus. Helt okomplicerad och glad. Kallas Black Adder eller "Lillis". Behöver inte flytta med Duke, men vill gärna ha en lekkamrat.

De behöver inte komma till samma hem, Duke tycker Lillis kan vara lite jobbig eftersom han är lite yngre och vildare. Men om de kommer till samma hem så är det toppen. De är vana vid att kunna gå ut på sommaren så ett hem där det finns bra förutsättningar för lite utevistelse är ett önskemål, annars så vet jag att i alla fall Duke är jätteduktig på att gå i koppel och följer med på joggingturen.

Husse Jon tycker att ett, eller två hem, där de blir älskade, ompysslade och bortskämda är mer viktigt än priset.

För mer information - kontakta Jon på nummer 0735800546. Kontakta gärna mig också anna@jazz-annas.se

På bilden är Duke, ett år gammal drygt

Anmäl
2011-11-07 20:42 #1 av: tegelviken

skickat mail åt dig Flört

Anmäl
2011-11-13 21:43 #2 av: AnnaS

Detta är inte aktuellt längre

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.