Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

3 November

2011-11-03 09:56 #0 av: MyTwiggs

Ajajajajaj! Jag är nyopererad och mår inget vidare alls. Sitter och hänger framför datorn. Tur att man har världens mysigaste kattungar att gosa in sig i när det gör ont.

Ha en fin dag allihop!

Anmäl
2011-11-03 11:32 #1 av: Eine

God morgon!Ännu en mörk dag här ,när solen jobbar på andra sidan jordenObestämdDet är bara att följa med och vara nöjd med det,för om 3 månader är det nästan vår.Skrattande

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-11-03 11:38 #2 av: noir

Planerar att sätta på mitt iphone skydd idag men jag har ett problem. Jag behöver vara ifred och jag har bara lyckats sövt två av tre katter. Det är dobby som är vaken och den man måste passa sig mest för om man ska göra något som t.ex sätta på ett iphoneskydd där det inte får komma damm eller katthår eller bli fel o.s.v haha
Antar att det bara är att vänta ut honom och vagga runt på honom som en bebis. Då kurrar han så högt att jag inte skulle bli förvånand om grannarna hör ;)

Annars måste jag plugga idag, ska sätta mig in i lagar som för psykiatrin.

Ha en bra dag!

Anmäl
2011-11-03 11:46 #3 av: Gittan

Nu ska jag till stan för att shoppa med dottern och så ska vi ta en måltid där också. Vi ska vara på tu man hand ett tag. Hoppas ni får en bra dag.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2011-11-03 12:11 #4 av: xantos

Längtar tills i morgon då jag är ledig å får pussa på den äldre å den nya katten hela dan Kyss  Ha en bra dag alla ni. å Twiggy... gosa på så läker det bättre.

Anmäl
2011-11-03 12:55 #5 av: MrsCecilia

TS: Krya på dig!

#2 haha;) Vi har samma procedur på kvällarna. De har tyvärr fortfarande en förmåga att härja på nätterna.

I dag ska jag ett stort företag som blivit varslade (personalen alltså) och ska läggas ner och prata utbildning, skola och framtid..

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.