Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Godmorgon! 28 Oktober

2011-10-28 10:08 #0 av: noir

Idag är det grått och mulet, tog en välbehövlig sovmorgon! Känner mig lite mer som mig själv igen, sookies kastering gick bra igår och hon mådde rätt bra efter. Hon hade lyxen att sova med oss inne i sovrumet i natt då Dobby inte helt förstår att hon inte vill leka brottning som förut.
Hon är en myspropp idag så jag ska ta det lungt och ta en sak i tagen och mysa med alla katterna. En kopp te och en rostad macka med ägg skulle sitta fint just nu.

Ha det bra idag!

Anmäl
2011-10-28 10:14 #1 av: MonicaLagerquist

Regnet strilar så det får bli jobb ute i syrummet idag.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-10-28 10:21 #2 av: nakenkatt

Regn och rusk här också.Hela vår gata är täckt av gula löv.Jag laddar för den första helgen jag ska jobba själv på jobbet,men det ska nog gå bra.Jag var inne på djuraffären i går kväll.Där hade de gjort iordning ett bord i vitt,lagt ut en kondoliansbok,tänt ljus med ett foto på till minne av vår omtyckta veterinär Thorleif Lind som så hastigt gick bort för ett par veckor sedan.Man fick också skänka en slant till hans minne som gick till hjärtfonden.Det var skönt faktiskt att skriva ett tack i boken,vart liksom ett avslut.En annan veterinär har nu tagit hans plats där på tisdagarna,han ska vara jättebra sa flickorna där.Men det blir aldrig det samma mer.

Anmäl
2011-10-28 10:27 #3 av: Mona22

Mulet och tråkigt här. En vecka har redan gått och vi har insett att vi verkligen vill ha en till hårboll. Har kollat lite smått på en omplacering men det är ganska dåligt med såna. Traxxas måste ha en kompis, tycker så synd om henne.

Gubben är hemma och sjuk, det är något som inte vill ge sig.

Ska ut och gå lite sen för att komma igång.

Ha en bra dag.

 

Anmäl
2011-10-28 10:31 #4 av: Avots

God höstförmiddag!

I dag är det riktigt höstigt, grått blåsigt, virvlande löv, varmt och mysigt inne framför kaminen. Men dagen skall gå i fönstertecken. Jagh ar ett fönster som skall monteras..... först måste jag demontera taket på kattburen.... det är väl bara att börja antar jag för annars blir jag väl aldrig färdigSkrattande  Katterna får fortsätta mysa själva.

Anmäl
2011-10-28 11:43 #5 av: AnnicaB

God middag.

Sitter i soffan med fleece/teddypläd runt benen. Är hemma sjuk idag igen. Nu var det krånglande axel som fick sig en törn i går när jag och hästen inte hade samma färdriktning... Sovit uruselt när min redan tidigare axel fick sig ett rejält ryck...

Men katterna är vansinnigt glada åt detta. Jag har 1,2 eller 3 i famnen hela tiden. Passade på att vattna alla blommor när lillkatten vräkte ner min största och vackrast blommande orkidée..... Nu har även den krukan vägglera undertill även om det försvårar vattningen något. Cornisharna har knappast haft ner något, men lilla hittekatten är just nu högt som lågt så det gäller att förtöja det som kan trilla.

Anmäl
2011-10-28 12:41 #6 av: nakenkatt

ja visst är det kul när orkideen äntligen blommar,samma hände mig förra veckan vart bara mos av den,gärningsmannen heter Eddie och är naken.

Anmäl
2011-10-28 13:17 #7 av: EvaG

Nyss uppstigen. Ska ut och handla. Äta lite. Göra sig i ordning. Gå till arbetet. Det blev inte många ord för allt som ska hinnas med nu bara för att jag sov för länge. Önskar er alla en trevlig eftermiddag och kväll.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2011-10-28 14:18 #8 av: MonicaLagerquist

#3 Om du vill ha en långhårig katt så har jag två som söker nytt boende.Hör av dig om du är intresserad.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-10-28 15:40 #9 av: Eine

#3 du vill väl ha en CRXhanne på foder,eller hurFlört

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-10-28 15:44 #10 av: Mona22

#8 är mest ute efter en skogis eller maine coonGlad

#9 hehe. Inte just nu men kanske någon gång senare när man flyttat till annat ställe. Har ingenstans att ha honom om han börjar strilaObestämd

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.