Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon 14 oktober

2011-10-14 02:59 #0 av: EvaG

God morgon. Önskar er alla en trevlig fredag.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2011-10-14 08:19 #1 av: MrsCecilia

God morgon! Äntligen fredag!

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2011-10-14 09:08 #2 av: MonicaLagerquist

God morgon

Iskallt men sol.

Idag ska jag fixa med tvätten och lite annat som inte hanns med igår.Har en hög med mail som ska besvaras och en massa annat som bör fixas idag.Tex betala handpenning på min nya lillkatt.Skrattande

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-10-14 10:43 #3 av: Leffe

Sol och jag ska rulla för att köpa kattsand.

Sköt om er

Anmäl
2011-10-14 10:46 #4 av: nakenkatt

God morgon.idag gick jag upp med lätta steg.Var på möte igår och pratade jobb igen.En kille där jag arbetstränar hade sökt annat jobb,och han fick det.och hans tjänst fick jag from Måndag,jag tror ej detta är sant men det är det,har ej fattat det än,det känns overkligt och underbart.Fyra månaders ovisshet är äntligen över.Ikväll ska jag och gubben fira detta med lite god mat och ett gott vin.ha en trevlig Fredag.

Anmäl
2011-10-14 10:47 #5 av: Leffe

#4 Jättegrattis!

Anmäl
2011-10-14 11:14 #6 av: GunillaE

God förmiddag!

Vilken fin dag men imorse fick jag skrapa bilrutorna från frost. Har varit uten en sväng till doktorn och fick lite medicin. En av katterna skall till veterinären för en liten åkomma efter lunch, sen är det vanligt fredagsmys med lugn o ro. Önskar alla en fin dag //Gunilla

Anmäl
2011-10-14 14:47 #7 av: Eine

God eftermiddag.Svalt ute,trots att jag försöker förtränga det...ska ändå ut och plocka svamp någon dag i helgen.Och det ska bli alldeles underbart!

I dag gör jag nog inget särskilt.Har redan mockat,pussat och fyllt på som den lydige betjänt jag är.Kanske jag rastar dammsugaren,den behöver motion såg jag när solen sken in på golvet.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-10-14 15:32 #8 av: Mona22

precis ätit lunch. potatisallad och rostbiff. Tog mig en kall öl till det (alkofri). Ska lämna bilen på gubbens jobb ikväll, han skulle fixa lite på den.

Var ute nyss, var inte så farligt kallt så hösten har väl inte riktigt kommit än.

hoppas ni har en bra dag.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.