Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God Morgon 13 Oktober

2011-10-13 09:15 #0 av: MonicaLagerquist

Jaha då var man hemma igen då.

Tvätt och åter tvätt står på att göra listan och sen ska vi väl in och handla en del också.Katter och barn är glada att ha oss hemma igen.

Längtar tilbaka och funderar redan på vart vi ska fara nästa gång.

 

**Alexh har rättat datumet i rubriken ;) (December kändes lite för snabbt kommet..)

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-10-13 09:39 #1 av: [Lec72]

Monica..hur länge har du vart borta *hahaha* ;-)

Anmäl
2011-10-13 09:44 #2 av: noir

Monica,  Skönt att komma hem men alltif kul att komma bort!

Ja känner mig lite tung i bollen efter gårdagen men ska försöka ta tag i det där jädrans plugget. Det är inte det lättaste när man har annat att göra och vill göra. Zaffie sover i transportboxen (som tidigare hatat) brevid mig. Det var en jobbig dag för henne igår och jag skulle inte velat vara henne om man säger så. Temp i rumpan, bli utsträckt i olika rum med olika apparater, "nål" i armen o.s.v
Tror jag nästan blev lika slut som hon. Men skönt att inget visade något allvarligt och akut och sen vi komit hem från Veterinären har hon inte hostat alls, det kanske är på väg att lämnna henne. Hoppas hoppas.
Dobby och Sookie använder sängen som brottnings arena för tillfället. snart faller de trött ihop ivarsin hög det med.

Anmäl
2011-10-13 10:42 #3 av: nakenkatt

Välkommen hem Monica,ja har man en gång börjat resa är det lätt att man längtar till nästa gång,så var det för mig.Eftersom man aldrig hade möjligheten när barnen var små ska man passa på när man blivit lite äldre.Just att planera och boka en resa är så kul.Ja nu ska jag träffa arbetsgivaren igen för vilken gång i ordningen vet jag ej,har tappat räklningen.jag gör min sista kväll på arbetsträningen ikväll,på måndag vet jag ej vad jag gör,min sjukskrivning går ut imorgon.Ja här i kumla kommun är det framförhållning må jag säga.men kl ett får jag besked,negativt eller om jag törs hoppas på ett positivt besked det återstår att se.Men idag skiner solen och det är jättefint ute.Hoppas ni får ett bra veckoslut.

Anmäl
2011-10-13 11:09 #4 av: noir

#3 Hoppas det ska gå bra för dig! Håller tummarna!

Anmäl
2011-10-13 11:21 #5 av: nakenkatt

ja tack det kan behövas idag!!!!!

Anmäl
2011-10-13 12:05 #6 av: Leffe

# Välkommen hem
#2 Det går åt rätt håll
#3 Hoppas det går bra

Sjäv blir jag mer och mer förkyld vilket ger mer andfåddhet och katastofalt mindre ork. När det gäller att ge sig ut och resa så var sista beskedet från läkare att jag får flyga fyra timmar. Det blir väl Mallis eller Kanariöarna då tror jag - varmare än här.

Nu är katterna samlade på två ställen. Rexarna i sängen och skogisarna och huskatten i klätterställningen innanför den öppna balkongdörren.

Sköt om er

Anmäl
2011-10-13 12:14 #7 av: MonicaLagerquist

#1

Hoppsan jag ogillar ju november och tyckte att vi lika gärna kunde skippa den månaden i år.

Skäms

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-10-13 15:52 #8 av: Gittan

En kall men fin dag. Barnen har kommit hem och gubben kommer när som helst. Han slutar tidigare idag. Maten är så gott som klar. Jag har varit ute på långpromenad med hunden. Vi tyckte båda att det var skönt att komma in i husvärmen igen. Hoppas ni hafr en bra dag och får en bra eftermiddag.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2011-10-13 16:20 #9 av: nakenkatt

Vi ska inte alls skippa November monica,för då kommer ju jag till örsundsbro!!!!!

Anmäl
2011-10-13 16:21 #10 av: Leffe

#9 Du har en poäng där 1-0

Anmäl
2011-10-13 16:23 #11 av: noir

# 9&10 jag fyller även år i november och ser framemot att bjuda när och kära på födelsedags lunch!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.