Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon 10 oktober

2011-10-10 09:26 #0 av: Gittan

Nu är det kallt på natten. Vi får snart lov att sätta på värmen. Så vintern kommer närmare och närmare. Längtar till skidåkningen i skogen.

Hoppas ni får en trevlig dag idag

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2011-10-10 09:47 #1 av: [Lec72]

Här är mulet och trist, och jag är supertrött.

Önskar att jag oxå hade en skog att åka skidor i på vintern, jag får helt enkelt skaffa mig ett par renar o släde och glida över åkrarna med. Fast renar finns inte här nere och slädar är dyra...hmm..får spänna fast ett vildsvin framför pulkan...*smart*

 

Anmäl
2011-10-10 11:34 #2 av: mjau74

Nettopp komt hjemm fra jobb. Ute regner og blåser det på andre uken. Er lei jeg nå av dårlig ver. Blir å sitte innendørs med strikketøyet under pleddet og tenne stearinlys i kveld tenker jeg.

Ønsker der alle en spennende dag!

Anmäl
2011-10-10 11:37 #3 av: MrsCecilia

Kallt och mulet, alla katter har trängts i sängen i natt.

Extra ridning i kväll hoppas jag, om jag får plats i gruppen dvs.

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2011-10-10 11:51 #4 av: Leffe

Det är ganska kallt ute. Har hunnit med tandläkaren så här på morgonkvisten. Han borrade lite och tog en massa avtryck.

Sköt om er

Anmäl
2011-10-10 12:03 #5 av: nakenkatt

har varit och arbetstränat morgonpasset idag,så jag är nyss hemkommen.Det här är min sista vecka därborta så nästa måndag vet jag ej vart jag ska vara någonstans.Det blir en överaskning som vanligt.Ska montera ihop några grodor som jag virkat och ta det lugnt ett tag,kanske tända en brasa i spisen,det är skönt för både oss och katterna njuter.

Anmäl
2011-10-10 12:08 #6 av: AlexH

Första dagen jag tagit på mig täckjacka till jobbet.. nu är vintern på ingång....

Anmäl
2011-10-10 12:09 #7 av: noir

Jag vakna på fel sida idag. Det känns grått och tråkigt och jag har en del plugg att ploga mig igenom men ingen lust alls. Mina tanker befinner sig någonannanstans. Inte roligt alls med sjuka katter och folk runt om kring som inte förstår varför man kan bry sig så mycket om en "katt". Tröttsamt är det.

Hoppas på en bra dag trotts allt.

kram på er

Anmäl
2011-10-10 13:14 #8 av: EvaG

I dag var det svårt att kliva upp. Ville ligga kvar under det varma täcket, men det går ju inte för sig. Måste ju hinna med lite vardagsbestyr också innan det är dags för arbetet igen. Önskar er alla en bra dag.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2011-10-10 13:37 #9 av: Eine

God dag!

Kallt ute.jag ska bara vara hemma idag.

#7 Vad är det för fel på missarna din?

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-10-10 13:58 #10 av: RacerDonnans

Igår kväll snöade det här. Tyvärr är allt borta. Längtar till snö och vinter med helger i husvagnen i fjällen.

Har en mysdag hemma med katterna och förbereder veckans jobb tisd-torsd. Imorgon är det konferens hela dan men sen får jag sjunga och spela med mina goa elever igen onsd-torsdag.Glad

www.racerdonnans.se. Medhjälpare på Cornish Rex i fokus.

Anmäl
2011-10-10 17:03 #11 av: noir

#9 Det är Zaffie. Hon skulle kastrats som i dag. Gjorde ju en tråd om att jag tycket det var lite mycket med att vänta 10 dagar på en kastreing efter en 2dagars (minst) blödning i rumpan och om jag borde vända mig till annan veterinär. Strax efter det börja hon spy och hulka som om hon vände ut och in på sig själv så jag ringde veterinären och dom ville inte söva henne (inte jag heller för den delen) utan att utreda henne varför det är som det är. Så jag ringer Strömsholm och då fick jag ingen tid förens onsdag denna vecka, dvs mer än en veckas vänte tid ifrån att jag ringde och boka. Så jag har mått uselt och har inte haft ro och eller ork till något mer än att se till att hon får i sig vätska och om den kommer upp eller ej.

Men jag funderar på en PYO?
Men hur som hoppas jag få svar på onsdag, ska få komma till någon katt specialist + bokat ultra ljud.

Är mest nervös och har ångest över att jag måste få vänta med att å komma. Det anses ju inte "akut" i och med att hon går på låda och äter men utöver det så är det inte min Zaffie som ligger i elementsängen hela dagen eller i transportburen som hon hatar.
Ger henne mjauvåtfoder eller bozita, har blandat utbud här hemma och så har jag i extra vatten så hon lapar i sig maten. på så vis blir jag mer säker på att hon får i sig vätska och foder. Hon är nämnligen en katt som i normala fall dricker dåligt och vill inte åka på vätskebrist också.

Anmäl
2011-10-10 17:46 #12 av: Eine

#11 det kopplade jag inteihop .Minns tyvärr inte alla trådar och det hinner hända så mycket på ett dygn bara.tråkigt att hon inte är frisk än.Men ett bra tecken är att hon äter!

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.