Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon 8 oktober

2011-10-08 02:37 #0 av: EvaG

God morgon på er. När ni läser detta på förmiddagen sover jag min skönhetssömn. Varför heter det så förresten. När man vaknar ser man ju värre ut än en fågelskrämma. Hus som helst så önkar jag er en trevlig dag med eller utan blåst och regn. Till kvällen ska det tydligen bli fyrverkeri upp på himlen. Det ska visst vara en massa meteorer som brinner upp.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2011-10-08 08:16 #1 av: MrsCecilia

Ts: Ska det? Roligt! Hoppas på fint väder då:) I dag blir det kalas o god mat hos bästa kompisen

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2011-10-08 11:03 #2 av: [Lec72]

Godmorgon

Snart bär det av till Lund för att titta på massa fina kissekatter...sen blir det storstädning..plocka undan sommaren.

Ha en bra dag

 

Anmäl
2011-10-08 11:33 #3 av: nakenkatt

åh va kul och åka och titta på katterna i Lund.jag ska åka och arbetsträna.Idag står disco på programmet.det ska bli kul faktiskt.

Anmäl
2011-10-08 11:54 #4 av: Leffe

Här händer inget speciellt förrän i kväll. Då ska jag slåss med mig själv om jag ska se ishockey eller speedway på teven

Sköt om er

Anmäl
2011-10-08 12:22 #5 av: MonicaLagerquist

Hej pa er!

Lika varmt idag.Tydligen har vi vindar fran sahara just nu och det gor att det ar ca fem grader varmare an normalt for den har arstiden.

Nu ska vi vila en stund sen blir det en tre km promenad upp till badet i havet.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-10-08 13:00 #6 av: Gittan

I kväll sitter familjen uppdelad i två olika rum. Jag och dottern i gillestugan. Sambon och sonen i vardagsrummet. Och det är lördagkväll. Varför blir det så här då? Enkelt så är det en historia om TV och sport. Gubbarna vill titta på speedway-VM. Vi flickor vill sitta och mysa.

Hoppas ni får en härlig eftermiddag och kväll.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2011-10-08 13:01 #7 av: Avots

Här är det en kall och blåsig höstdag men med sol och en klar himmel. Har haft kökstjänst på förmiddagen, nu är det dags för lite snickerier inför vintern har några fönster som måste få lite bättre foder och isolering..... fast jag kan tänka mig en massa andra göromål som lockar mer......

Katterna ligger i en hög och sover, e har inteens märkt att jag tänt i kaminen.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.