Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

god morgon den 6 oktober

2011-10-06 06:26 #0 av: nakenkatt

jag är uppe med tuppen idag,det är ej ofta men idag börjar jag sju.Ja idag är en sorgens dag här i stan,indianerna förlorade i speedway i går kväll.det är mörkt och blött ute idag,en riktig höstmorgon kan man säga.Ha det bra allihop,själv ska jag snart cykla iväg.

Anmäl
2011-10-06 06:54 #1 av: MrsCecilia

Kallt och blåst och regn. I dag är det jobb och läkarbesök på agendan. Snart är det helg!

Ha det bra!

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2011-10-06 08:18 #2 av: AnnicaB

Vaknar till världens höststorm, regnet gick i sidled här på morgonen. Tråkiga nyheter att Steve Jobs avlidit vaknade man också till.

Ser för en gångs skull fram emot kvällens konvalecentridning. Även om det bara var 2 X 2,5 minuter trav inlagt i det lååånga skrittpasset så blev det en betydligt piggare och gladare häst. Lilla Epona vaknade till med besked och tyckte att vi skulle trava mycket, mycket mera, lilla snuttan Kyss

Anmäl
2011-10-06 09:53 #3 av: [Lec72]

God Morgon

Av någon oförklarig anledning hade alla i familjen (utom jag) ställt väckarklockorna..(4 st för att vara exakt)..på 05:25 i morse ?????

Hallå liksom?

När jag lyckas rinna ur sängen (06:25) så hittar jag dottern och maken i soffan ätandes glass?

Vilken del av otillräcklig information har jag missat?

Jaja..är trött idag  *mutter*

Obestämd

Anmäl
2011-10-06 10:13 #4 av: noir

TS: Ja det är även sorgens dag för alla appel människor, Steve Jobs har tyvärr gått bort, han har ju varit sjuk ett tag så det var inte oväntat men inte roligt :/

#3 haha fick du ingen förklaring till varför ??

Själv så har jag svårt att ta för mig någonting. Har en förkylning och sen oro för min älskade Zaffie. Hon mår inte alls bra så jag har fått avboka hennes kastrering och fått tid på strömsholm hos någon specialist och ultraljud. Hoppas det inte är för allvarligt och att det är något som lätt går att lösa med t.ex Kastering som det var tänkt för den lilla damen.
Känns lite som att springa in i en vägg, kroppen fungerar inte riktigt pga av all oro. Det som är mest upprörande är att vi får vänta så många dagar på att få komma dit. Har lärt mig att aldrig mer avvakta. Man ska ringa direkt så man kan avvakta under tiden man väntar på sin tid. :(

Anmäl
2011-10-06 10:38 #5 av: [Lec72]

#4 - Nää..men jag har planlagt en hämnd, imorgon ska JAG ställa klockan på 05:00 och sätta mig i soffan och titta på SvampBob..på hög volym *muahahhaha*

Anmäl
2011-10-06 10:58 #6 av: Mona22

Är väldigt ledsen och nere idag.

Får lägga mina hobbyn på hyllan och får skrota mina framtida parningsplaner och inköp av katt som man höll på att spara till då man fått reda på att jag måste till käkgubben igen pga en nytt uppkommet fel på mig förutom det som de skulle fixa först. Sedan blir det fortsättning på ursprungliga felet. är så trött på det här skiten nu!! så trött på att betala tusentals kronor varje besök, se glad ut och inget görs. Känns som att man är i en grop och inte kommer upp. Måste ALLT hända samtidigt när man redan har problem?Gråter

och just idag som är min och gubbens dag...

 

Anmäl
2011-10-06 11:57 #7 av: Leffe

Nyss uppstigen fast jag själv ställde väckarklockan på 10.

#4 Ta det lugnt. Det är förhoppningsvis inget allvarligt

#6 Oförutsedda utgifter är aldrig välkommet. Själv går jag hos tandläkaren nu och det ska kosta femsiffrigt bara för ett pop corn.

Grått ute så jag sitter inne och lyssnar på mina gamla favoriter Dave Clark Five på stereon. I kväll är det åter hockey på teve.

Sköt om er

Anmäl
2011-10-06 12:00 #8 av: Mona22

#7 tycker det är sjukt att det ska kosta så mycket, mitt går också under tandläkartaxa.

Anmäl
2011-10-06 12:27 #9 av: Gittan

Tandläkaren är dyrt. Tycker att även tandvården ska gå under vanliga frikortet. Munnen tillhör väl också kroppen. Beror det på att det heter tandläkare och inte läkare, men vi har ju kirurg, hjärtläkare osv. Alla har ju namn på vad de är specialister på.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2011-10-06 13:00 #10 av: mjau74

God dag!

Her regner det og blåser noe så forferdelig. Best å holde seg innendørs. Ingen store planer for dagen. Skal kose meg med strikketøyet en stund og ellers blir det tvkveld på oss.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.