Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Allmänt Cornish Rexprat

Cornish Rex problem eller sjukdomar

2011-09-29 22:24 #0 av: Smilla Flyborg

Hej, jag äger för första gången katter och har nu två cornish rex. En hona och en hane. Honan är kastrerad efter en livmodersinflammation i augusti. Hon beter sig nu ngt annorlunda. Hon är bitchig mot sin bror och har anfallit honom svårt ett par gånger direkt efter operationen och dess återhämtning. Nu skriker och gnyr hon mer när hon ska bajsa, både före och efter. Tidigare gjorde hon likadant men inte lika intensivt.

 

Ngn som känner igen detta och vad kan det handla om? Ska till vet på måndag och funderar om ni som har CR känner till om de har särskilda svårigheter med avföringen? Tips?

Anmäl
2011-09-29 22:28 #1 av: flis

Jag tror att det kan ta lite tid efter operationen att läka inuti. Försök ge henne mat som ger lösare avföring, det kan underlätta.

Anmäl
2011-09-29 22:37 #2 av: noir

Hon kan inte ha ätit npgot konstigt? typ garn?
jag skulle nog ringa vet. om akut tid om det verkar bli värre. Annars håller jag med #1

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.