Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon 2011-09-22

2011-09-22 06:28 #0 av: Leffe

Av någon anledning har jag vaknat alldeles för tidigt, men ska lägga mig en stund till. Hoppas på regnfritt idag så man kan ge sig ut en stund.

Sköt nu om er

Anmäl
2011-09-22 08:16 #1 av: MonicaLagerquist

Hej

Idag hoppas jag på att få bära sand.Väntar ivrigt på min leverans från Olivers.

Annars så får jag väl hitta på något annat skoj.Bada kattt tex.

Ha en bra torsdag och gör någon glad idag.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-09-22 08:34 #2 av: AnnicaB

Ute strålar solen för en gångs skull. Det gör att man automatiskt blir på snäppet bättre humör :)

Jobb och stall står på schemat - en absolut vanlig vardag. Idag skall hästen börja skrittas efter 2 dagrs boxvila. Början på en 8 veckors lång igångsättning efter knäledsbehandling.

#1 bära sand måste vara en av kattägandets stora baksidor :) Både när det skall in i huset och när det skall ut i använt skick :)

Anmäl
2011-09-22 08:53 #3 av: Salmissra

Och jag ligger i sängen med datorn. Tog mig inte upp idag.. Blev förkyld efter semestern, alltså ett bra tag sedan och den har inte riktigt gått över. Nu har jag spränghuvudvärk och feber.. Har tagit fram kortisonnässprayet och ipren...

Hoppas det släpper utan att jag behöver till doktorn. Jag har inte tid! Jag vill ju rida ikväll ju. Skräp!

 

 

Anmäl
2011-09-22 09:23 #4 av: MonicaLagerquist

#2

Ja sandproblemet är stort här hemma.Vi får numera inte kasta sanden i soporna utan den ska lämnas på Återvinningen.

Alltså samlas på hög och tas med in till stan.Vi försöker ju att hålla nere åkandet till stan till en eller två gånger i  veckan och gör alltid en mängd saker samtidigt när vi åker in till stan.Att ha två stora säckar kattsand liggandes hemma och sen lasta in i bilen är knöligt.Nu har jag fixat en stor tunna att samla kattsanden i men det kommer ju att bli knöligt i vinter när det fryser ute.Vill ju inte ha sanden inomhus pga klukten.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-09-22 09:26 #5 av: noir

Gårdagen med provskrivning (som gick utmärkt) besök på en dagsverksamhet jag gick på förut och berätta att det går bra för mig nu och lite sånt. Sen hem till mamma på lunhc som jag köpt med mig och sen buss och tåg hem har tagit på alla mina krafter, har inte vaknat än men katterna tyckte alla tre att det var en bra idé.

Nu sitter Dobby i min famn och kurrar, skönt

Anmäl
2011-09-22 11:34 #6 av: nakenkatt

va kul att det gick bra på skrivningen,grattis.Själv mår jag lite bättre idag tror värsta febern har gett sig faktiskt.ska ju på möte imorgon igen ang arbetsträningen,verkar som jag får arbetsträna i väntan på en ny fast tjänst.Min kompis kom hem från london inatt så jag väntar få höra lite om hennes upplevelser där borta.ja det ska bli skönt att få komma ut bland folk igen,innan man blir som en erimit här hemma.det här med ungdomar tycker jag om det händer lite och är positivt,skulle gärna vilja ha en sådan tjänst.men jag får väl ta det som jag får,har väl inga valmöjligheter alls.idag skiner solen från en klar blå himmel,det känns lite lättare då.Ha det bra allihopa.

Anmäl