Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon 30 Aug

2011-08-30 09:33 #0 av: Mona22

idag åker jag till åland. Ska vara där till torsdag. Ska blir skönt att slippa vardagen ett tag. Blir nog mycket fiske tror jag Skrattande

Ha en bra dag allihopa.

Anmäl
2011-08-30 09:48 #1 av: Daniella

God morgon

 

idag blir det lugn dag. Set ut som om det ska regna idag hoppas inte

 

ha en bra dag på er

Anmäl
2011-08-30 10:15 #2 av: noir

Min förkylning vill inte ge sig, den påverkar hela mig och min astma och det är inte en bra ide att städa och grejja med förkylning... lär mig aldrig så nu är jag allergisk mot allt dammsom flyger och förkyld....

Önskar jag bara kunde bli frisk
Hoppas ni andra är friska och krya och får en bra dag

Anmäl
2011-08-30 11:42 #3 av: MrsCecilia

Jobbar som vanligt, är lite hängig i dag, hoppas det bara är sömnen som åverkat det.

I övrigt så är det stalllet som gäller i kväll.

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2011-08-30 13:39 #4 av: Leffe

Idag sker inget speciellt, men i kväll ska jag kolla på teven. Katterna har just nu kapplöpning över golvet mellan sängkammare och balkong.

Sköt om er

Anmäl
2011-08-30 13:45 #5 av: MonicaLagerquist

Lite seg idag med men nu är Tom badad ialla fall.Tack och lov att jag inte har långhåriga katter som ska fönas i timmar efter bad.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-08-30 14:37 #6 av: noir

Var precis ute med Sookie hon funkar som en hund, bara roligt! Får lite blickar på mig när folk inser att det är en katt och inte en hund jag är ute med ;)

Dock har hon blivit rädd för gräs, får börja gå mer i gräs. Sist så fick hon en gräshoppa i tassen som hon jagade, antar att det var obehagligt som attan. Men hon fortsatte att vara i gräset efter händelsen men nu var det läskigt. Hm...

Anmäl
2011-08-30 15:22 #7 av: nakenkatt

Visst är det kul att gå med katterna i koppel,Vi har ju alltid med sphynxarna när vi campar,och då går vi med dem i koppel.Joyce som är svart har en liten randig tröja på sig i blått och rött,och jag kan säga att hon är väldigt lik Herr Nilsson apan i pippi långstrump när hon traskar runt där på campingen.

Anmäl
2011-08-30 17:47 #8 av: Gittan

Nu har vi precis ätit. Barnens feber har gått ned. Nu är de "bara" förkylda. I kväll ska gubbarna se speedway på TV:n. Vi lugna damer ska se Robinson. Alltså en trevlig familjekväll.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.