Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

god middag den 29 augusti

2011-08-29 14:16 #0 av: nakenkatt

här regnar det och är blött idag.har haft en kompis här på fika på fm,hon hade köpt med sig härliga stora kycklingbagetter från konditoriet.Det vart som en lunch.Sotaren var här i morse så jag har svarta katt tassar lite varstans,jag tror Eddie behöver bada ikväll,inte kul att vara vit katt jämnt.håller på och stickar en vit filt som ska gå till en avd.för nyfödda i kairo.jag har också börjat ett projekt som heter hjälpstickan,jag stickar halsdukar och mössor till de hemlösa som de ska ha till vintern,de som bor utomhus i örebro och stockholm.Så nu har jag lite att greja med.

Anmäl
2011-08-29 14:42 #1 av: noir

åh blir nästan lite avundsjuk på fin fike du haft med din vän! Kycklingbagetter <3

Jag känner mig lite smått tokig och isolerad. Sambon är sjuk, jag för förkyld men funktionell. Tar mig igenom ett kapitell om omvårdnad vid livets slutskede och det är lite tungt att ta in allt. Känner att tankarna vandrar i väg till annat. jag vill göra om hemma, jag vill städa och plocka rätt men jag vet att jag inte har energin och kommer bara bli upprörd att jag för göra allt själv. Skulle behöva en energifylld helgdag till i veckan. Gud så skönt det skulle vara! Nej nu åter till skolböckerna!
Ha en trevlig dag!

Anmäl
2011-08-29 15:07 #2 av: Gittan

Mycket att göra på jobbet efter semestern. Vad gör man då? Jo man är hemma med två sjuka barn.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2011-08-29 15:36 #3 av: Leffe

Börjar misstänka att det inte kommer att fungera i långa loppet att kolla fri idrotts-VM på teve från cirka midnatt till sex på morgonen och sedan från klockan 12 på dagen till 15-16 på eftermiddagen

Anmäl
2011-08-29 15:52 #4 av: MonicaLagerquist

Har en riktigt seg och dum dag idag.Tog till slut mig ut i syrummet och har nu knåpat ihop en kattbädd.Ont i skallen och vill helst gå och sova nu.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-08-29 15:55 #5 av: nakenkatt

#3 nja det har du nog rätt i ,blir väl inte mycket sova kanske.men en annan är ju gammal vet du,kanske gick när man var 20.men nu när man är 50 plus får man försöka sova på nätterna!!!!

Anmäl
2011-08-29 16:05 #6 av: noir

#4 Vilken fin kattbädd! :D

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.