Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

13 Augusti!

2011-08-13 08:53 #0 av: noir

Idag ska jag på bröllop!
Det är Wideudde här på forumet som gifter sig, så det kan inte annat än bli underbart. Jag och min sambo har haft turen att lära känna paret från Cornish rex ifokus. Jag hade en massa frågor ibörjan när jag skaffa Zaffie och hon såg att vi bodde i samma stad och båda jag, hon och hennes partner var något ny inflyttande i staden så vi har haft stor gläde av varandra. Önskar dom all lycka idag!

Ha en trevlig dag!

Anmäl
2011-08-13 09:34 #1 av: Daniella

God morgon

Idag blir det att ta det lugnt om inte någon kompis kan ses

 

Ha en bra dag alla

Anmäl
2011-08-13 09:55 #2 av: nakenkatt

jag önskar brudparet all lycka och en minnesvärd dag.

Anmäl
2011-08-13 11:14 #3 av: Eine

Stort varmt lycka till önskar jag brudparet!Kyss

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-08-13 12:30 #4 av: Leffe

Hoppas det blir ett trevligt bröllop.

Här hemma är man nyss uppstigen. Katterna sover på sängen. Mina planer för dagen är - städa och i kväll se speedway på teven.

Sköt om er

Anmäl
2011-08-14 11:25 #5 av: Avots

God förmiddag, en seg sådan i dag, en påminnelse om att det börjar bli kallare.

Fotade katterna lite, de har också börjat inta vinter position, d.v.s en spinnhög i fåtöljen. Spinnhögen kommer att flytta sig till kaminens närhet när den tänds, men än så länge är det fåtöljen som gäller. På eftermiddagarna brukar det än så länge bli i  solen i utegårdenSkrattande.

Från vänster syns Cello som är Son till Tindra den vita, i bakgrunden mysfarbror Blaui och längst till höger Cellos son och Tindras sonson Vilde. Hade det varit ljud till bilden så hade ni hört hur alla spinner högt.

Anmäl
2011-08-15 20:30 #6 av: [Wideudde]

Tack så mycket för alla gratulationer!

/ Fru & Herr Wideudde

Anmäl
2011-08-15 20:33 #7 av: noir

<3
fina herr och fru!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.