Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Fredag den 12 Augusti

2011-08-12 09:57 #0 av: nakenkatt

ja då var det helg igen,veckorna springer iväg.idag kommer min man hem med sin grävmaskin och ska fortsätta gräva ur vår nyanlagda koidamm;fast koien kommer nog till våren.det vart mer jobb än vi trodde.Men det ska bli jättekul när de kommer.Vädret här är som igår varmt och soligt,katterna myser på glasverandan det syns att de gillar värmen.ha en trevlig fredagkväll allihopa,tänkte skippa grillningen ikväll och göra en bacontårta.

Anmäl
2011-08-12 11:40 #1 av: noir

TS: Låter härligt med en koidamm! Ska katterna få kika på den sen... i sele då? ;)

Själv så funderar jag på att ta en promenad till djuraffären och kolla på kattunge sele eller ett bra ställbart sele. Selet jag har ni till sookie nu få jag spänna fast remmarna som är super långa med brödklämnmor/ståltråd grejjor.

Anmäl
2011-08-12 11:55 #2 av: mjau74

Endelig helg og endelig litt sol og varme! GladHar vært en elendig sommer i Ålesund hittil, håper på litt sol nå i noen uker...Er nettopp komt hjem fra jobb. Skal vaske litt hjemme og etterpå skal jeg slappe av med litt strikking. Det er jeg sikker på Sabrina vil hjelpe til med også hehe...

Anmäl
2011-08-12 12:16 #3 av: MonicaLagerquist

Fastnade vid datorn efter städningen.Nu borde jag rycka upp mig och gå ut och sy lite.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-08-12 12:36 #4 av: Leffe

Ska snart åka till Nynäshamn så katterna får lägenheten helt för sig själva ett tag.

Sköt om er

Anmäl
2011-08-12 12:53 #5 av: Daniella

Ska få besök av en kompis som jag inte har träffat på länge. Ska bli riktigt kul.Det är soligt ute med riktigt bra dag.

 

Ha en bra dag alla

Anmäl
2011-08-12 22:01 #6 av: dragonstar

En "lugn" hemmakväll framför mig min kattunge till dam ska ju alltid leka sent på kvällen!

To the world you may just be one person but to one person you may be the world.


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.