Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

8 Augusti

2011-08-08 07:57 #0 av: noir

Idag fyller min sambo år, ska göra god mat tillkvällen och funderar även på att baka bullar under dagen. Han är galen i bullar! :D

Annar så är jag hundvakt idag, dvs Sookis första möta med hund. Hon är inte rädd men är tveksam och sitter uppe i katträdet och kikar och hoppar ner och upp på olika höjder. Hunden är kattvan och bryr sig inte märkbart.
Ska även plugga som en idiot idag.

Ha en bra dag alla!

Anmäl
2011-08-08 08:00 #1 av: Mona22

godmorgon, inte sovit något inatt, har varit så varmt och tryckande väderRynkar på näsan.hade önskat mig lite åska så det blir bättre.

Ska snart packa ihop mig till jobbet. Hoppas det blir en lugn dag.

Ha det bra allihopa.

Anmäl
2011-08-08 08:14 #2 av: MonicaLagerquist

Ska straxt ringa till IF och till veterinärn.Todd mår inte så bra just nu.

Sen är det lite hemsidor som ska uppdateras och lite saker som ska sys.Fullt upp med andra ord.

 

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-08-08 08:35 #3 av: AlexH

första dagen på andra jobbveckan efter semestern... det är ok.. hade gärna haft lite mer semester... men jag har en minisemester nästa vecka.. så jag får se fram emot den..

Anmäl
2011-08-08 09:52 #4 av: Leffe

Solen skiner bland molnen. Det blåser en sval vind. Det har regnat och åskat ett dygn och det känns. Andningen går mycket lättare. Sitter och och känner för att ge mig ut att springa, men vet att det blir samma sak ändå. Men det känns lättare

Sköt om er

Anmäl
2011-08-08 09:58 #5 av: nakenkatt

En lugn måndag,ska hem till min äldsta dotter ikväll tillsammans med hennes svärföräldrar och äta kräftor.Annars blir här lugnt.Ska skriva papper och packa till den sista kattungen imorgon som flyttar i väg.jag har verkligen hittat toppenhem åt de fyra ungarna,det känns skönt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.