Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Video-snuttar

Första promenaden (filmklipp)

2011-07-31 22:31 #0 av: noir

Idag fick Sookie gå ut på promenad, märks att hon inte är van med något som förföljer henne (dvs sele + koppel)... :D

Hade väldigt roligt åt henne då hon betedde sig mer som en lekfull kanin eller likande. Otroligt nyfiken och orädd så det blir nog många vistelser ute på gräsplätten och när hon vuxit sig större ska hon få en lika fin sele som Zaffie har.

http://tassarochlockar.blogspot.com/

Anmäl
2011-07-31 22:47 #1 av: Spotless

Vilken tuff liten tjej hon är! ...och jättefin! Kyss

Anmäl
2011-07-31 23:02 #2 av: KatternasMatte

Sötnosen Kyss

Anmäl
2011-08-01 08:39 #3 av: Leffe

Underbart!

Anmäl
2011-08-01 10:06 #4 av: noir

#1 Hon är jätte tuff, har haft en bondkatt (typ samma utsende, svartvit men svanstipp) som också var jätte tuff men annars är jag van med katter som tvekar lite och undersöker innan dom hoppar och skuttar, men inte hon!
Hon gick hela vägen ner för 3 trappor som en hund och ut till gräsplätten och fick glädjerus! Så jag kommer ta ut henne många gånger för när vi kom in sov hon i flera timmar. Eftersom hon sover mindre nu än för 2v sedan så sker det så mycket mer bus och rackartyg så är glad att jag hittat en ny energi dödare till henne! Flört

Anmäl
2011-08-01 12:48 #5 av: MyTwiggs

Vilken sötnos!

Anmäl
2011-08-01 17:26 #6 av: EvaG

Utsläppt på grönbete.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.