Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

god morgon den 13 juli

2011-07-13 11:46 #0 av: nakenkatt

Eller man skulle ju kunna säga god fm.har suttit och ringt och retat upp mig på försäkringskassan här på morgonen.De godkänner ju ej att man är sjuk nu för tiden.Läkarintyg räcker ej,det ska kompletteras hit och dit,och jag fick minsann reda på att jag ej ska räkna med att få ngn ersättning.det är ju kul att man ska straffas för att man mått dåligt,va är detta man undrar ju?pengar är inte allt men mycket i alla fall.För övrigt skiner solen och man kan glädjas åt det.veckan går mot sitt slut och det är snart helg igen.Ska bli så kul att få åka till järva.

Anmäl
2011-07-13 12:18 #1 av: Leffe

#0 Tyvärr verkar en hel del med olika myndigheter bero på vad man får för handläggare. Mina kontakter med Försäkringskassan har varit helt underbara.

Förmiddag förresten. Jag är precis uppstigen. Det var en gammal gubbe till katt som väckte mig. Han tyckte det var dags för lite frukost. Med andra ord det var bara att gå upp. Sköt om er

Anmäl
2011-07-13 14:50 #2 av: EvaG

Här är det eftermiddag med blandad väderkompott. Nu ska jag ge mig ut för att handla lite mat.

Önskar er alla en trevlig eftermiddag och kväll.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.