Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Allmänt Cornish Rexprat

Fundering

2011-07-07 16:16 #0 av: Dragonrebell

Hej alla. Jag undrar vad ni tycker / vet kring det här med att ta med en katthona på promenad i sele, när ungen inte har fått sina vaccinationer? Är det någon fara eller är jag bara hönsmamma? Är så fint väder och kissarna älskar att få komma ut i sele. Känns så hårt att inte låta de få komma ut en liten stund i af.

Anmäl
2011-07-07 18:54 #1 av: MonicaLagerquist

Jag skulle inte ta ut honan innan kattungen fått sina vaccinationer och blivit tolv veckor.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-07-07 19:46 #2 av: Eine

Jag skulle inte ta ut henne.Bara balkongvistelse för en mammakatt...

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-07-07 22:59 #3 av: Dragonrebell

Tack för era svar. Det var åt det hållet det lutade för mig, men ville få lite råd från mer erfarna uppfödareGlad.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.