Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Utställningar

SNRF uts Nyköping- REX Special på söndagen!

2011-07-06 14:11 #0 av: AlexH
snrfnykoping2011.pdf

Hejsan alla!

ville bara informera om att på SNRFs utställning i Nyköping den 27-28 Augusti (www.snrf.org) så har vi på lSöndagen en Rex special för alla Rexraser, det innebär att om fler än 15 Rexar kommer så får de tävla som egen kategori och har ett eget spår upp till finalerna dvs Vi kommer ha LH,SLH,KH,SIA/ORI samt REX kategorier!

Inbjudan bifogad!

Välkomna!

Anmäl
2011-07-06 15:45 #1 av: MonicaLagerquist

Håller som bäst på att kolla upp vilka som ska med och vilka som får stanna hemma.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.