Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

26 juni

2011-06-26 09:45 #0 av: lockar

God morgon. Solen skiner ute. Sista dagen på långhelgen. Det blir fyra dags vecka nästa vecka. Ledig på fredag. Min yngsta dotter ska gifta sig. får hoppas på fint väder på lördagen, dom har planerat att gifta sig utomhus.

Känns tomt här, nu när Camantha och Cissi har flyttat till en ny gemensam familj. Kände att det var bäst för dom, när jag helt plötsligt blev med en fertil honkatt till.

Ska snart åka till soptippen och slänga lite skräp, bara min son vill vakna.

Ha en bra dag.

Anmäl
2011-06-26 10:03 #1 av: noir

Vakna av att min sambo flög upp ur sängen. Han hade ställt klockan på fel dag. Han ska iväg och spela Paintball. Jag vägrar och stannar hemma. Vad jag ska göra av dagen vet jag inte. Städa är ju inte så kul...
Kanske blir en sväng ner på innegården med Zaffie så hon får springa runt.

Anmäl
2011-06-26 10:37 #2 av: nakenkatt

TS vad kul med bröllop,visst är det känslosamt när ens barn gifter sig,och utomhus på sommaren,kan det bli vackrare.jag önskar er verkligen ett vackert väder och en trevlig dag.

Anmäl
2011-06-26 10:39 #3 av: MonicaLagerquist

Pysslar lite hemma.Har badat en katt och funderar på när jag ska bada de andra.

Ska nog gå ut och fixa lite i växthusen.Tomaterna behöver tjuvas.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-06-26 11:32 #4 av: noir

#3 åh nu påminde du mig om något!
Zaffie skulle ha badat för ett par dagar sen men då fick hon ju diarre och nu är hon ju bra i magen! Kanske var ett trick från hennes sida att slippa plurret! ;)

Anmäl
2011-06-26 11:57 #5 av: Eine

God förmiddag.Så är det absolut slut på en lång helg.Hoppas vädret blir bättre så mina växter tar sig.Ingen idé med balkongväxter om de inte får sol..Obestämd

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-06-26 14:01 #6 av: EvaG

Dagens på er. Nyss uppstigen. Väntar på att tevattnet ska koka. Sedan en kopp te och därefter toalettbestyr och sedan ut för en matbit innan det är dags att gå till arbetet igen. Hoppas ni får en trevlig eftermiddag.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2011-06-26 14:50 #7 av: Leffe

Här är det sol ena minuten och ösregn andra. Typisk svensk sommar. Sköt om er

Anmäl
2011-06-26 15:43 #8 av: MyTwiggs

God dag!

Här är det snart besök av kattungetittare, annars är det en riktig städ-dag för det är flytt-tider och helt plötsligt ska man ut ur lyan och in i en annan. Det är lätt att skjuta upp städning och packning för länge!

Ha en fin dag!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.