Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Sjukdomar och andra bekymmer

Giftiga växter

2011-06-20 22:27 #0 av: [Wideudde]

Amaryllis
Anemon
Azalea
Anemon
Cyklamen
Flitiga Lisa
Fredskalla
Ginst
Gullranka
Hortentia
Hyacint
Iris
Julros
Julstjärna
Kalla
Korallbär
Liljekonvalj
Liljeväxter
Mistel
Oleander
Prickblad
Påsklilja
Rosenkalla
Vallmo
Änglatrumpet

 

(skriver detta inlägg då jag inte hittade det gamla, tänkte att det var ett bra måndagsnöje.)

 

Lägg gärna till det som saknas eller är helt fel!

Anmäl
2011-06-20 22:38 #1 av: Leffe

Påminnelse är alltid bra

Anmäl
2011-06-21 09:37 #2 av: noir

hm, ska se om jag kan hitta en lista jag använde mig av när jag leta klätterväxter till balkongen... den var km lång kändes det som och tog upp alla släkten och arter på latin. var väldigt praktiskt att dubbelkolla med den listan.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.