Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Omplacering

Cornish tjej söker nytt hem!

2011-06-16 21:48 #0 av: elektra1

Pga att vi flyttat till ett bostadsområde och inte vågar ha våra katter ute här så måste våran yngsta cornish rex tjej flytta.
Hon älskar att vara ute på sommaren.
Hon heter  Lilla Mysan, (mysan) och är 3 år gammal.
Van med hund och barn och andra katter.
Hon är social och trevlig, tycker om att åka på axeln.
Kravet på nya hemmet är att de ska ha haft katt förut, och veta att det inte finns allergi i familjen, och att hon får vara ute om hon vill.
Helst ska hon ha kattlucka så hon kan komma och gå som hon vill.
Och att ni inte bor för nära hårt trafikerade vägar.
Hör av er för mera info. Finns i Avesta.   /camilla

Anmäl
2011-06-20 23:43 #1 av: elektra1

Min mailadress är.   allimac32@yahoo.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.