Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Fredagen 10 juni

2011-06-10 08:10 #0 av: Gittan

Barnen i skolan. Sambon på jobbet. Själv ska jag in till mitt jobb och avsluta veckans hemarbete. Önskar er alla en trevlig dag.

 

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2011-06-10 08:34 #1 av: MonicaLagerquist

God Morgon

Ska bara skotta rent år katterna och sen bär det av ut på sjön.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-06-10 08:44 #2 av: Leffe

Jag sitter här med ont i munnen. En tand gick av i går kväll. Väntar på att tandläkaren ska ringa. Tydligen kan mitt Waranintag vara ett hinder för tandlagningen

Sköt om er

Anmäl
2011-06-10 09:12 #3 av: noir

#2 ååh tänder som är så otrevligt att ha problem med! Hoppas det går bra. Min mamma har svår astma och tar mycket mediciner som förstör hennes tandhälsa, hon betalar tusen tals kroner varje år för att ha en någolunda tandhälsa. Önskar dig all lycka.

Själv har jag varit sömnlös, en av mina närmaste har blivit sjulk. Det tar rätt hårt på mig. Har funderat hela natten. Men iaf lyckats sov nån timme iaf. Blir en lugn fredag för min del! :)

Sköt om er allihopa!

Anmäl
2011-06-10 12:37 #4 av: Trollhassel

Länge sedan jag skrev något här!

Skönt ute och snart kommer två barn jag ska passa en stund. Julia ligger och sover, sen blir det full fart med tre barn här hemma!

Ha en trevlig fredag!

 

Anmäl
2011-06-10 13:46 #5 av: Mona22

Packa,packa,packa. Hela dagen går åt till det. Ska till återbruket snart också och slänga lite. Sedan till mor ikväll.

Har en hel lista vad som ska göras så nu är det bara sätta igång igen.

 

Ha en bra dag allihopaGlad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.