Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Solig 9 juni

2011-06-09 10:40 #0 av: Leffe

Här är det sol, men friskt i luften. Härligt på balkongen. Det tycker katterna också.

Sköt om er

Anmäl
2011-06-09 10:51 #1 av: noir

här i eskilstuna är det blandat väder, svalare men kvavt. nyss kom en liten regnskur, såg att marken blivit blöt. Sjävl springer jag upp och ner i trappor med tvätt idag.
När sambon kommer hem blir det till att åka till västerås och få lite papper ifylda av min skola och sen en snabbfika med mamma :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.