Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Övrigt

skygg om rädd för plötsliga ljud?

2011-05-30 19:18 #0 av: Idalk

hej allihop!

jag sitter och funderar på hur man avgör om en kattunge kommer att vara framåt och orädd när den växer upp. måste den vara det ända från tidig kattungeålder eller är det något kattungar blir med tiden?

hur har era cornish rex varit? kan en kattunge som är rädd för plötsliga ljud, som att man öppnar en chipspåse, vara trygg i sig själv eller kommer den att utvecklas till en skygg katt?

vad rekommenderar ni att man ska kolla efter och eventuellt se som varningssignaler vid kattungeköp?

Anmäl
2011-05-31 10:42 #1 av: Leffe

Jag tror det är svårt att svara på frågan. Allt är ju olika från individ till individ

Anmäl
2011-05-31 14:24 #2 av: Eine

Det är  naturliga instinkter för en katt,att vara alert och på sin vakt,och det är svårt att säga hur den utvecklas.En vänlig och alltid kärleksfull behandling av katten,samt en magkänsla för katten som individ är viktigt.Två blir ju aldrig lika. Man får ha mycket mer tålamod med en känslig individ.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.