Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Avel, genetik och uppfödning

Förlossning med en kattunge?

2011-05-29 08:17 #0 av: Fraggelfia

Jag väntar och väntar och väntar på att Keiko ska föda.
Mest troligt har hon bara en kattunge magen. Har kännt väldigt lite fosterrörelser så jag gissar på en kattunge.

En fråga. På vilket dygn har ni andra som fått kull med en kattunge fött den? Föds de i regel senare i dräktigheten än en kull med flera kattungar?

(På bilden är Keiko den svarta och vår förhoppningsvis blivande avelshane är den svartvita kattungen som Keiko adopterat)

Anmäl
2011-05-29 10:19 #1 av: noir

Har tyvärr ingen svar på din fråga men ville bara säga att kissnar på bilden, speciellt keiko är super fin :)

Anmäl
2011-05-29 16:02 #2 av: Eine

63-69,väldigt olika.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-05-30 11:37 #3 av: KatternasMatte

Jag håller med Eine. De två jag varit med om som har haft en födde en enligt medeltalet och den andra i sista minuten ;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.