Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon 23 maj

2011-05-23 07:08 #0 av: EvaG

Snart är maj-månad slut. Sedan ska väl sommaren vara här på allvar. Tänk solen och regnet kommer att dela på dagarna, men jag hoppas de kommer överens - sol på dagen och regn på natten.

Hoppas ni får en bra dag i dag.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2011-05-23 08:17 #1 av: lockar

Regn ute idag. Men efter regn kommer solsken.

Få se om det händer något på kattunge fronten snart.

Hemma från jobbet idag, har nog blivit smittat av barnbarnen.

Ha en bra dag.

Anmäl
2011-05-23 09:23 #2 av: Eine

God morgon! Det är vått på marken så det har nog regnat lite i natt.

Jag ska ta itu med ett delikat jobb och försöka att bringa reda i oredan i mina kokardbandhögarFörvånadSedan ska jag se om jag kan fatta hur man jobbar med Front Page.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-05-23 11:18 #3 av: nakenkatt

God morgon!!! ja då var det ny vecka igen.maj har gått väldigt fort tycker jag.Mina kattungar blir tre veckor på onsdag och kliver runt i rummet nu.det är otroligt vad mycket som händer i deras utveckling.Det värsta är att det är svårt att slita sig från dem,och att få något annat gjort också.Ska jobba ikväll så det blir ej så stora projekt idag.

Anmäl
2011-05-23 12:46 #4 av: Leffe

Sitter och kollar på om det ska bli sol eller molnigt ute. Just nu är det mest moln

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.