Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon den 20 maj

2011-05-20 09:03 #0 av: Gittan

Solen skiner och det ser ut att bli fint väder. Hela övriga i familjen ligger i maginfluensa. De har fått maginfluensa.

Hoppas ni får en bra dag.

Var glad och må bättre!
De vilda djurens värld


Anmäl
2011-05-20 09:09 #1 av: Mona22

Solsken och helt underbart idag. Sliten som bara den men till eftermiddagen är jag nog fit-for-fightGlad

#0 usch för maginfluensa. hoppas du klarar dig.

 

Ha en bra dag allihopa

Anmäl
2011-05-20 10:52 #2 av: Eine

God morgon! En alldeles underbar dag som jag ska ägna åt städning kanskeObestämd ..och liknade nödvändigheter.Vaknade av att min bästa vän ringde och vi pratade om ditt och datt tills telefonen dog..

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-05-20 13:27 #3 av: MonicaLagerquist

Ingen bra dag idag.I morse fick jag en massiv virus attack på min dator som nu vägrar att fungera.Tjuvlånar mannens dator en stund men kommer int åt meil och annat viktigt.

Har jag tur så kan Morgan hjälpa mig med datorn imorgon men tills vidare så finns jag på telefon om någon vill mig något.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.