Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon 16 maj

2011-05-16 05:10 #0 av: EvaG

God morgon på er säger en som snart ska sova. Bara teet är uppdrucken så väntar sängen för några timmars sömn. Sedaan blir det ett besök i Stockholm. Hoppas ni får en trevlig måndag.

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2011-05-16 08:22 #1 av: MonicaLagerquist

Sitter och laddar för att fara in och vaccinera åtta kattungar.Vi ska väl passa på att handla lite när vi ändå är inne i Uppsala.

Mulet väder vilket passar bra om katterna ska kunna sitta i bilen en stund.Blir det med sol så får vi helt enkelt skippa handlandet.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-05-16 09:36 #2 av: noir

Idag är det min "lediga" dag från praktiken, ska bara plugga som en idiot så jag blir klar med 2 dagars plugg, tvätta 2 tvättar och hänga, ta hand om disk, städa och sen försöka hitta på nått att äta. Träna vet jag inte om jag varken orkar eller hinner idag

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.