Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Allmänt Cornish Rexprat

Kattvakt

2011-05-15 10:34 #0 av: stisses

Hej!

Tänkte höra mig för lite grann... Vi ska åka på semester i sommar och har väldigt svårt att hitta någon lämplig person som kan ta hand om våra 2 herrar under tiden. Bekantskapskretsen föder barn, semestrar, egna katter som ogillar besök, har ilska hundar och vill inte ha soffan sönderklöst... ja, ni förstår...

Tänkte höra om någon har några bra tips? Pensionat förstås, men vi ska vara borta i över 3 veckor och tror inte att gossarna skulle trivas så bra. Om det inte finns någon annan lösning, så får det bli det. Men jag hoppas på något bättre.

Kanske ni uppfödare känner någon person i Stockholm/ Enköping/Uppsala med omnejd som kanske förlorat sin katt nyligen och vill ha tillfälligt sällskap, någon som vill "prova på" och är nyfiken på rasen eller liknande? Vågar inte annonsera utan att ha fått rekommendationer genom någon annan.

Perioden är i alla fall 25/6-19/7.

Tack & hej!

 

Anmäl
2011-05-15 11:46 #1 av: MonicaLagerquist

Dum period.Annars hade nog min son kunnat ställa upp.Men just den perioden är hans hem redan innbokat som kattpensionat.Kolla med kattens uppfödare om det finns någon som skulle kunna hjälpa till.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-05-16 12:53 #2 av: AlexH

Jag kan rekommendera Vita husets hund och kattpensionat.. toppen folk som har detta.. De har själva uppfödning av Siames, Oriental och sphynx.. samt Doberman, Dv Pincher och Chinese crested..

 

Pensionatet finns i Rosersberg. Jag har haft både mina hundar och katter där.. alla blir otroligt ompysslade, samt stora fina burar från golv till tak och mycket sällskap varje dag.. Mina delade bur tillsammans och hade det jättebra!

www.vitahusets.se

 

Anmäl
2011-05-16 13:31 #3 av: nakenkatt

jag kan bara hålla med dig Alexandra,bättre finns inte.Har köpt min sphynx eddie där,det är underbara människor värda att rekommenderas.

Anmäl
2011-05-18 19:44 #4 av: stisses

Tack för alla tips! Tyvärr bor uppfödaren ca 100 mil från oss, men jag ska höra efter i alla fall. Vad lustligt,  ni rekommenderar ett pensionat vars ägarinna jag varit i kontakt med på 90-talet (allt hände visst då!). Jag hade en av hennes dobermanntikar (omplacering, minns ej??) på prov hemma... Nu hoppas jag dock att det löser sig genom en fd kursare, vars hund nyligen avlidit och han ska jobba hela sommaren... Håll tummarna!!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.