Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Ett gott skratt förlänger livet

En liten torsdagsfräckis.

2011-05-12 18:36 #0 av: MonicaLagerquist

Det är viktigt att hitta en man som hjälper till i hushållet. Det är viktigt att hitta en man som får dig att skratta. Det är viktigt att hitta en man som du kan lita på. Det är viktigt att hitta en man som älskar att ha sex med dig. Sen är det jävligt viktigt att dessa fyra män inte känner varandra!!

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-05-12 23:11 #1 av: EvaG

Skrattande

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2011-05-13 10:06 #2 av: Eine

CoolSkrattande så sant ..

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.