Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

9 Maj! God morgon!

2011-05-09 07:41 #0 av: MyTwiggs

Jag är dödstrött. Jag sov dåligt trots att de två tidigare nätterna bjudit på kattförlåssningar (och därför varit sömnlösa). Sue och Atti har fått sina kullar så 8 nya My Twigg´s-bebisar har kommit till världen! Jag ska berätta mer om dem senare! Nu är jag dödstrött men måste till jobbet! Ha en fin dag!

Bjuder på en bild på My Twigg´s Rosa Pantern-Van

Anmäl
2011-05-09 09:01 #1 av: Xenomorphs

Grattis igen till nytillskotten!

En solig och varm dag väntar. På lunchen blir det till att besöka veterinären och fixa ett friskintyg till killen som skall flyga norrut på torsdag.

Ha en riktigt bra dag allihop.

Anmäl
2011-05-09 09:29 #2 av: nakenkatt

grattis till dina åtta små.

Anmäl
2011-05-09 10:33 #3 av: Eine

Grattis till bebbarna!Skrattande

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-05-09 11:14 #4 av: noir

Grattis till dom små! Idag är det fullfart, platerar om växter och pluggar på eftermidagen bär det av till praktiken till kl.21 ikväll. Blir nog stupa i säng direkt efter det. Men nu paus och bus med zaffie, hon leker mullvad under sänglakanet och jagar fingrar ;)

Anmäl
2011-05-09 12:01 #5 av: Leffe

#0 Grattis till småttingarna

Jag håller på att återhämta mig efter maginfluensa. Tänkte ta det lungt på en solig balkong.

Sköt om er

Anmäl
2011-05-09 12:08 #6 av: Dragonrebell

Godmorgon. Grattis till de små My Twiggs.

Själv liggger jag däckad i förskylning, suck. Har inte tid, lust eller råd med det:-(.

Nåja...förhoppnignsvis blir jag bra snart.

Nu är det ungefär en vecka kvar tills dess att Pixie blir mamma:-). Hoppas att allt kommer att gå bra. Ser så fram emot det.

 

Sköt om er.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.