Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Allmänt Cornish Rexprat

Bortsprungen eller utekatt? Eskilstuna

2011-05-08 17:48 #0 av: Jina

Hejsan

Igår var vi vid koloniområdet i Vilsta. Såg där en helvit CRX, såg ej ögonfärg. Den var innanför ett stängsel, så vet ej om det var en hona eller hane, men såg mer maskulin än feminin ut, så att säga. Inget halsband.

Jag gissar väl den är utekatt (vid järnväg och bilväg!) men tänkte höra om ni kände till nån som rymt i området. Inte hittat någon efterlysning.

Anmäl
2011-05-08 22:56 #1 av: Leffe

Är det någon som vet?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.