Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Avel, genetik och uppfödning

Söker amma till 3-dagars kattunge, Göteborgsomr!!

2011-04-27 13:01 #0 av: Luecca

Vi börjar bli lite desperata så nu slänger jag ut trådar lite överallt och hoppas på hjälp!

Liten 3-dagars kattunge behöver få komma till en amma! Vi stödmatar honom nu men han behöver en riktig mamma med syskon.

Hans bror orkade inte mer utan dog natten till idag trots att vi kämpade för honom.

Mamman är inne men har fullt upp med att överleva själv. Sover mest och är helt slutkörd. Hon är hemlös och mager och födde fyra ungar uppe på en hylla. En var dödfödd, en ramlade ner från hyllan och dog, hanen som dog inatt hittades i fostersäcken och så är det den lille som är kvar nu.

Har ni kattungar? Känner ni någon? Hjälp!

Mvh. Rebecca

rebecca.friberg@swipnet.se

0702-649365

/Rebecca, sajtvärd på Bulldogg iFokus

Anmäl
2011-04-27 15:12 #1 av: Eine

Vad får mamman för hjälp? Det bästa är att ungen får stanna hos mamman medan du stödmatar i början.Tar hon ungen till sig? Det finns inte många som tar hand om helt obekanta kattungar då det tråkigt nog finns stor smittorisk för de egna katterna.Lycka till.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-04-27 15:14 #2 av: Leffe

Håller tummarna att det löser sig. Har du kollat på Katt resp Hittekatter iFokus om någon kan hjälpa till

Anmäl
2011-04-27 21:43 #3 av: Luecca

Vi har hittat en amma tack vare kontakter inne på hittekatter.

Mamman var i för dåligt skick och har ikväll fått somna in. Ungen som är kvar får dia sin nya mamma så än så länge ser det ljust ut. :)

Det finns lite bilder inne på hittekatter... :)

/Rebecca, sajtvärd på Bulldogg iFokus

Anmäl
2011-04-27 22:02 #4 av: Leffe

Vad bra, men sorgligt om mamman

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.