Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

MÅndag 2011 04 18

2011-04-18 08:20 #0 av: MonicaLagerquist

God Morgon måndag!
Idag är dagen då jag ska bada tre vita och en vitfläckskatt.
I övrigt ska jag väl fixa med allt annat som ska fixas.Blir det tid över och min rygg mår bättre ska jag gräva lite i stora växthuset.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-04-18 10:05 #1 av: nakenkatt

hejsan.idag känns det ej bra alls.Vi ska ha möte kl 13 ang arbetssituationen.En utredning har gjorts och alla har varit på enskilda samtal,så nu ska de berätta vad som ska hända med oss.Usch vad det känns jobbigt,skönt när det är över.jag ska sedan stanna kvar på jobbet och jobba kväll så hoppas det ej blir ett tråkigt slut på detta.Som tur är följer en jättetrevlig tjej med från facket.

Anmäl
2011-04-18 10:28 #2 av: Leffe

#0 Ta det lugnt med ryggen i trädgården
#1 Sådana osäkra möten är inte trevliga på något sätt

Själv tänkte jag nog ge mig ut i elrullstolen i det fina vädret

Sköt om er

Anmäl
2011-04-18 11:45 #3 av: Eine

God morgon! Nu är jag tillbaka från årets WCFmöte i Varberg efter en lugn och mycket givande helg.Vi har fattat många bra beslut,och diskuterat en hel del kattrelaterade frågor.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-04-18 12:03 #4 av: MonicaLagerquist

#3

Ett av besluten som tog ställde ju till lite huvudbry för mig.Nå ska jag grubbla över hur jag ska göra.Fortsätta att Ställa Stella eller avsluta hennes utställningskarrier.

#1 Lycka till på mötet.

Inte har jag badat några katter hamnade ute i syrummet istället.Tänkte bada katterna ikväll istället för de ville hellre vara ute i solen än att bada.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-04-18 12:36 #5 av: Eine

#4 det är väl ett trevligt huvudbry eller hur? Att kunna ställa för vidare karriär fastän Fifekarriären är avslutad?kalasfint för er med SC och SP!!Att inte behöva börja från början utan bara haka på och gå vidare.Jag tycker det är ett suveränt förslag och beslut!

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-04-18 15:08 #6 av: AlexH

#5 Håller med Eine, ett strålande tillfälle att få tävla vidare med fina katter som når höga titlar!

Anmäl