Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Söndag den 17 April

2011-04-17 09:24 #0 av: nakenkatt

God morgon på er!!!!Här skiner solen och det känns som vår i luften.Alla tårtor ,kaniner,och bakverk är nerpackade kan hoppas på en bra påskmarknad och bra försäljning idag,vädret gör ju att det kommer mer folk idag.Ikväll ska vi fira Novas Ettårsdag.jag hoppas ni också får lite sol och att ni får en trevlig Söndag.

Anmäl
2011-04-17 10:42 #1 av: Leffe

Det blir en ny fin dag i dag, men jag ska ta det lungt. I dag blir det inget äventyr in till city. Kan tänka det är mer folk därinne i dag jämfört med i går. Det var så många som skulle gå i vägen när jag kom med elrullstolen. De kanske inte fattar att man har ögon åt alla håll. De ska tränga sig före på trånga utrymmen och så vidare. Värst var "barnvagnsmaffian".

Sköt om er

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.