Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God Kväll Lördag

2011-04-16 19:18 #0 av: nakenkatt

Hejsan!! Har ni gjort ngt trevligt idag?jag har varit och levererat godisägg till sex av barnbarnen,men hälften återstår tills nästa vecka!!!!!! det har varit ett underbart väder,vi har varit ute och plockat påskris och satt ut på trappen med virkade påskägg i .ska packa nu för imorgon är det dax för påskmarknaden.ska tat lugnt ikväll och titta på TV.Ha en trevlig Lördagkväll allihopa.

Anmäl
2011-04-16 21:48 #1 av: Leffe

Jag har varit i city och använt min elrullstol. Tänk att få förflytta sig utan att bli andfådd. Underbart

Sköt om er

Anmäl
2011-04-16 22:25 #2 av: lockar

Jag har varit ute i det fina vädret och tvättat bilen.

Var även till frissan och gjorde mig fin i håret.

Det har varit helt underbart väder idag.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.