Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

fredag den 15 April

2011-04-15 10:06 #0 av: nakenkatt

God morgon allihopa.Ja då var det fredag igen och veckan lider mot sitt slut.Här i Kumla är det grått och trist och det lockar ej att ge sig ut.Men det finns nog alltid något att pyssla med inomhus idag.Om inte annat finns ju virknålen att tillgå.Ikväll kan det vara något bra att se på TV,hur som helst så gillar jag mina lediga helger.Ha en mysig fredag allihop.

Anmäl
2011-04-15 10:16 #1 av: MonicaLagerquist

Sitter ner en stund efter att ha fixat allt som ska göras på morgonen.Funderar på om jag ska sy eller gå ut i skogen.Övriga hushållets medlemmar är ute på äventyr.Skolan,fiske och hamnarbeta.

Alla katter utom TomTom sover och han går runt och skriker.Undrar om det är stora vårskriket som han ägnar sig åt.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-04-15 10:22 #2 av: nakenkatt

Jag skulle jättegärna vilja få se Tom,hoppas det blir någon utställning snart.Är han stor? han ser så go ut på bilderna.

Anmäl
2011-04-15 10:31 #3 av: MonicaLagerquist

#2 Tom är nog vad jag skulle kalla medelstor.Lagom helt enkelt.Tom Kommer med till Trollhättan i juli.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-04-15 10:36 #4 av: nakenkatt

Va kul!!!! vi kommer dit.

Anmäl
2011-04-15 10:38 #5 av: Mona22

här är det sol och underbart!! Ska åka och hämta oldsen och glida runt lite.Sen ska jag hämta syrran och skjutsa ner henne till stan.

ikväll ska gubben ha oldsen till sthlm,ska träffa lite folk och prata om konvertering till e85 så det blir miljöbilSkrattande

Packat och klart till imorgon,utställning. Jag kan inte komma men min kompis har fått tillstånd att ställa mina katter.

ha en bra dag allihopa.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.