Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Söndag 2011 04 10

2011-04-10 08:11 #0 av: MonicaLagerquist

God Morgon

Sitter vid datorn med en kopp kaffe.Alla katter har fått frukost och de små är vägda.Nu ska jag tömma lite toalådor baka en kaka och invänta mitt katttittarbesök som kommer på förmiddagen.

Sen hoppas jag att hinna ut en sväng i söndagssolen också.

Alla ni som stället ut idag LYCKA TILL!

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2011-04-10 10:09 #1 av: lockar

God morgon.

Solen skiner.  Ska gå en prommenad senare.

Anmäl
2011-04-10 11:01 #2 av: nakenkatt

Solen skiner här också kanske äntligen vår.Ska åka till köpcentret senare och köpa en ettårspresent ,det blir kalas senare idag.Har en ettåring till nästa helg att fira då fyller lilla Nova ett år,jag hoppas bara hon får vara frisk då så hon orkar öppna sina paket lilla tjejen.

Anmäl
2011-04-10 11:24 #3 av: Eine

God morgon.Smårexar susar runt och undersöker allt..Det är en härlig kattungetid.Här är Djäknens Lootah,7 veckor.jag hoppas att hans öronställning rätar upp sig lite merObestämdDen är ok men kan bli bättre.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2011-04-10 15:24 #4 av: Leffe

Har suttit i solen på balkongen med Sessan liggande på rygg i famnen och Pysen liggande på mina axlar. Både de och jag har njutit i fulla drag

Sköt om er

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.