Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Utställningar

Västerås Kattklubb 16-17 april

2011-04-04 09:59 #0 av: LinusCRX

Kikade just på domarfördelningen till utställningarna i Hallstahammar och blev samtidigt nyfiken på vilka jag får träffa där. På lördagen kommer 15 crx och på söndagen 11 crx. Kul!

Jag har anmält min Spike till båda dagarna. Hoppas förstås att vi blir stoppade redan på lördagen. Vi ska få träffa Vesna Riznar på lördagen och Yan R-F på söndagen. Jag har aldrig haft Vesna tidigare. Någon som någon erfarenhet?

Domarfördelning

Anmäl
2011-04-04 10:23 #1 av: Mona22

Jag har 1 cornish (och en skogis)med mig på lördag, eller min kompis har...hmm...invecklatTungan ute

 

Hoppas ni blir stoppade medSkrattande annars har ni andra chansen på söndag.

Anmäl
2011-04-04 10:56 #2 av: concretecats

Nu ångrar jag att jag inte anmälde till VRKRynkar på näsan

 Fast jag har anmält mig som frivillig hjälp på söndagen. Få se om de vill ha min hjälpOskyldig 

Anmäl
2011-04-04 14:47 #3 av: LinusCRX

#1 Åh vad kul! Det ser jag fram emot.

#2 Ja, det får du verkligen ångra Flört Vi får hoppas att det inte går vägen då lördagen så dyker jag upp på söndagen också Skrattande.

Anmäl
2011-04-08 02:01 #4 av: AnneAlva

Jag ska dit med lilla Boudica som precis hinner fylla 3 månader torsdagen innan utställningen. Vi kommer bara på söndag och har Vesna Riznar.

LinusCRX, jag har sett bedömningar av Vesna på cornish förut och låt mig (någorlunda) diplomatiskt säga att lite extra studier skulle inte skada... Men det kanske har skett sen senaste gången, vem vet. Flört

Anmäl
2011-04-09 12:36 #5 av: LinusCRX

#4 Åh vad kul att du kommer och Boudica! Då är jag beredd på att det kan behövas extra studier ;o)

Går det inte vägen på lördagen så har vi ju en ny chans på söndagen ;o)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.